Sportfysiotherapie Franeker

 

Sporters die door een blessure niet meer kunnen sporten, kunnen bij Fysio 0517 terecht voor sportfysiotherapie. Onze therapeuten helpen u zo snel mogelijk klachtenvrij te zijn. Daarnaast kunt u bij onze sportfysio in Franeker terecht als u uw sportprestaties wilt verbeteren, een hoger niveau wilt bereiken en blessures in de toekomst wilt voorkomen. Samen streven we het behalen van uw sportdoelen na! Sportfysiotherapie wordt in Franeker ook ingezet bij andere vormen van therapie waarbij in de oefenzaal geoefend wordt met bijvoorbeeld oefeningen voor schouderklachten.

Werkwijze sportfysio Franeker

Een sportfysiotherapie behandeling is er altijd op gericht dat u uw sport zo snel mogelijk weer kunt uitoefenen. Het behandelplan dat speciaal voor u wordt opgesteld sluit dan ook perfect aan bij uw sport of de activiteiten die u door uw blessure moeilijker uit kunt oefenen. Dankzij een maatwerk behandelplan bent u snel weer op uw oude niveau, of zelfs een hoger niveau!

U kunt bij ons terecht om te revalideren in de oefenzaal, maar we begeleiden u ook graag op het veld. In onze oefenzaal wordt u door een sportfysio uit Franeker begeleid tijdens oefeningen om uw stabiliteit, kracht, conditie en coördinatie te verbeteren. Er is voldoende ruimte om op uw gemak te revalideren. We richten ons daarbij niet alleen op uw herstel, maar ook op het trainen van lichaamsdelen die nog wel belastbaar zijn of extra getraind kunnen worden. Na de oefeningen is er voldoende gelegenheid om om te kleden en te douchen.

Als laatste stap tijdens uw revalidatie begeleiden we u met oefeningen op het veld, als u een veldsport uitoefent. Bovendien werken we indien nodig intensief samen met andere disciplines in de zorg, zoals sportartsen, specialisten en sportmasseurs.

Maak direct een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor sportfysiotherapie in Franeker? Wilt u weer blessurevrij sporten? Voor sportfysiotherapie in Franeker heeft u geen verwijsbrief van uw huisarts nodig. Wij kunnen uw klachten beoordelen zoals de huisarts dat vroeger deed. Na dit intakegesprek kunnen we u vertellen of sportfysiotherapie de juiste behandeling voor u is en hoe het behandeltraject eruit zal zien. Maak direct een afspraak of loop vrijblijvend bij ons binnen!

Direct een afspraak maken