Manuele therapie Franeker

Manuele therapie is een speciaal soort therapie voor lichamelijke klachten die vanuit uw gewrichten ontstaan. Als de spieren en lichaamsdelen rondom de gewrichten namelijk pijn doen, wordt u in uw dagelijkse bewegingen belemmerd omdat u klachten ervaart als rug- en heupklachten, knie- en enkelklachten, nek- en schouderklachten of hoofd- en nekpijn. Deze pijn kan weer uitstralen naar andere delen van uw lichaam. Dan is het zaak spoedig een afspraak te maken bij Fysio 0517 voor manuele therapie in de regio Franeker.

Gespecialiseerde manuele therapeut in Franeker

Een manuele therapeut van Fysio 0517 in Franeker weet ontzettend veel over de gewrichten, de wervelkolom, de bewegingsmogelijkheden en -beperkingen van het lichaam. Daarvoor heeft onze manuele therapeut een speciale opleiding tot master manuele therapie gevolgd na de opleiding fysiotherapie. Onze manuele therapeut kan met behulp van een behandeling in Franeker de bewegingen en functie van de gewrichten verbeteren. Daarnaast wordt er gekeken naar uw lichaamshouding en uw manier van bewegen. Waar is verbetering mogelijk?

Manuele therapie

Werkwijze manuele fysiotherapie

Wanneer u voor manuele therapie naar Franeker komt, vragen we u allereerst naar uw klachten en een eventuele voorkeur voor een manueel therapeut, waarna de behandeling kan starten. We beginnen met een lichamelijk onderzoek om uw houding, bewegingen en gewrichten te testen, en een vraaggesprek om uw klachten in kaart te brengen. Op basis van onze bevindingen zullen we een behandelplan op maat opstellen. Bij manuele fysiotherapie krijgt u eveneens adviezen en instructies om gezond te bewegen. Na uw eerste behandeling zult u al resultaat merken! Zeker wanneer een aantal specifieke technieken van manuele therapie, ‘kraken’ genoemd in de volksmond, toegepast wordt. U ervaart direct minder pijn en een grotere bewegingsvrijheid!

Afspraak inplannen

Wilt u direct een afspraak maken voor fysiotherapie of manuele therapie in de regio Franeker om zo snel mogelijk klachtenvrij te zijn? U kunt rechtstreeks een afspraak bij ons maken. Hiervoor heeft u geen verwijsbrief nodig. Onze manuele therapeut zal tijdens het intakegesprek uw klachten bespreken zoals de huisarts dat vroeger deed. Tijdens het intakegesprek beoordelen we meteen of manuele fysiotherapie de juiste behandeling voor u is. Ook informeren we u over een mogelijke vergoeding door uw zorgverzekeraar. Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten.

Direct een afspraak maken