Fysiotherapie in Franeker bij Fysio 0517

Wanneer wordt u behandeld met fysiotherapie?

Bij Fysio 0517 kunt u zes dagen per week terecht voor fysiotherapie op maat. Met fysiotherapie op maat worden uw klachten op een deskundige manier verholpen. Er is namelijk niets zo vervelend als dat u door het doen van de dagelijkse dingen klachten en hinder ondervindt. Het moet namelijk niet zo zijn dat het doen van boodschappen of traplopen voor zoveel klachten zorgt dat u het liever niet meer doet. Een behandelplan op maat van een fysio van Fysio 0517 biedt dan uitkomst.

Lichamelijke klachten en blessures die met fysiotherapie te verhelpen zijn, kunnen verschillende oorzaken hebben. Ze kunnen bijvoorbeeld ontstaan door sportblessures, ten gevolge van een ongeval of ziekte, door uw houding of een verkeerd gebruik van uw lichaam of door het natuurlijke verouderingsproces van uw lichaam.

Direct een afspraak maken Meer informatie

 

Gratis inloopspreekuur

Onze werkwijze

Alvorens we een behandelplan op maat opstellen, zullen we eerst uitgebreid onderzoeken waar uw klachten vandaan komen. Dat doen we door middel van een kort lichamelijk onderzoek, aangevuld met het stellen van gerichte vragen. Het lichamelijke onderzoek bestaat uit het testen van een aantal bewegingen, uw houding en uw gewrichten. De vragen gaan bijvoorbeeld over de duur van uw klachten en wanneer u er het meeste last van heeft. Op basis van uw antwoorden en de uitkomst van het lichamelijk onderzoek wordt een diagnose gesteld. U krijgt direct te horen of een fysiotherapeutische behandeling u verder kan helpen of dat het beter is eerst een arts te bezoeken.

Wanneer u start met de fysiotherapeutische behandeling zal het behandelplan regelmatig tussentijds geëvalueerd worden en indien nodig bijgesteld worden, zodat het beoogde resultaat behaald wordt. Bij een doorverwijzing naar een arts zullen wij onze bevindingen doorgeven.

Manuele therapie

Maak een afspraak

U kunt direct een afspraak maken met een fysiotherapeut van Fysio 0517, zonder hiervoor eerst een doorverwijzing van uw huisarts te krijgen. Tijdens het intakegesprek zullen wij uw klachten bespreken zoals uw huisarts dat voorheen deed. U kunt daarom zonder verwijsbrief bij ons terecht. We hebben bovendien met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten, waardoor u de fysiotherapeutische behandeling veelal door uw aanvullende verzekering vergoed krijgt. Samen met u gaan we voor een spoedig en effectief herstel, waarbij persoonlijke aandacht en service altijd bovenaan staan!

Direct een afspraak maken