Fysiotherapie schouder Franeker

Omdat we bij Fysio 0517 regelmatig mensen met klachten aan de schouder zien, hebben we een speciale vorm van fysiotherapie voor de schouder ontwikkeld. Bij fysiotherapie voor de schouder past onze specialist de nieuwste wetenschappelijke inzichten toe, gebaseerd op jarenlange praktijkervaring. Onze schouder fysio heeft hiervoor een aanvullende scholing gevolgd, en mag zich dan ook met recht specialist in het onderzoeken en revalideren van nek- en schouderklachten noemen.

Wanneer u uw nek of schouder maar moeilijk kunt bewegen door pijn, of dat nu om acute of chronische klachten gaat, bent u bij Fysio 0517 in Franeker aan het juiste adres. We passen zowel bij een frozen shoulder als bij kalk(afzetting) in de schouder fysiotherapie toe, kunnen bij een slijmbeursontsteking (bursitis) in de schouder fysiotherapie inzetten en met fysiotherapie andere schouder- en nekklachten verhelpen.

Werkwijze fysiotherapie schouder specialist

Wanneer u een afspraak maakt voor fysiotherapie bij onze (schouder)specialist, starten we met een intakegesprek. Het intakegesprek en aanvullend lichamelijk onderzoek zijn er voor bedoeld om de juiste diagnose te kunnen stellen en een behandelplan op maat te kunnen opstellen. Vaak is een afwijkend beweegpatroon van het schouderblad de oorzaak van uw klachten en uitstralende pijn.

Schouderfysiotherapie in Franeker

Het behandelplan bestaat veelal uit verschillende technieken uit de fysiotherapie, aangevuld met speciale (schouder)oefeningen. Door uw klachten vanuit meerdere invalshoeken te benaderen, zullen ze sneller afnemen. Onze schouder fysio heeft hiermee als doel de kracht, stabiliteit en mobiliteit van uw schouder te vergroten en uw houding te verbeteren. Indien nodig kunnen we ook manuele therapie, medical taping of dry needling toepassen om de schouderspieren meer te laten ontspannen en mobilisaties om de mobiliteit van de schouder te verbeteren.

Een afspraak inplannen bij onze schouder fysio

U kunt rechtstreeks een afspraak inplannen voor schouderfysiotherapie. Wanneer u aan onze telefoniste doorgeeft dat u nek- of schouderklachten heeft, wordt de afspraak bij onze schouder fysio ingepland. U heeft hiervoor geen verwijsbrief van uw arts nodig. Onze schouder fysio zal uw klachten beoordelen zoals de huisarts dat voorheen deed. We kijken dan ook direct voor u na of u recht heeft op een vergoeding van uw zorgverzekeraar. Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten.

Direct een afspraak maken