Bloemketerp

Bij sportcentrum Bloemketerp in Franeker kan je onder gezellige omstandigheden werken aan je gezondheid. Je kan er terecht voor fitness en een uitgebreid aanbod aan groepslessen. Het fitness gedeelte beschikt over moderne cardio en kracht apparatuur. De instructeurs maken voor ieder niveau en leeftijd een gevarieerd schema op maat. Naast fitness en groepslessen kan je bij Bloemketerp ook nog terecht voor squash en racquetball.

In sportcentrum Bloemketerp is ook Fysio 0517 gevestigd. Fysio 0517 is een fysiotherapiepraktijk die beschikt over verschillende specialisaties. Je kan bij onze gespecialiseerde fysiotherapeuten onder andere terecht voor:

Bloemketerp sport

Wanneer je sport bij Bloemketerp in Franeker, is het erg gemakkelijk dat je snel terecht kan voor een afspraak bij de fysiotherapeuten van Fysio 0517. Wij staan in nauw contact met de instructeurs van het sportcentrum, zodat trainingen en intensiteit in overleg kunnen worden aangepast, met als doel het herstel zo goed mogelijk te bevorderen. Door deze samenwerking is Bloemketerp de juiste plek om te sporten wanneer je pijn en blessures wilt voorkomen of genezen. Wij werken altijd zonder wachtlijst, waardoor het nooit lang duurt voor je terecht kan bij de fysiotherapeut na het ontstaan van een blessure. Op deze wijze krijg je snel de juiste adviezen en behandeling die nodig zijn om zo snel mogelijk weer pijnvrij te kunnen sporten en werken.

Sportschool Franeker

Iedereen met een blessure of pijnklachten is welkom bij Fysio 0517 in Bloemketerp. Het maakt niet uit of je lid bent van het sportcentrum. Je kan ook bij ons terecht wanneer je lid bent van een andere club, vereniging of sportschool in Franeker. Of wanneer je in de buurt woont. Fysio 0517 wil jou graag helpen om zo snel mogelijk weer zonder pijn te kunnen bewegen.

Afspraak maken bij Fysio 0517

Ben je geblesseerd en wil je graag een afspraak maken om te kijken of Fysio 0517 iets voor je kan betekenen? Klik dan op de onderstaande knop en kom bij ons langs in Sportcentrum Bloemketerp.

Direct een afspraak maken